مقالات

بهبود درد عضلات دست در التراتن

التراتن اولین باشگاه بدون تحرک ثبت شده ایران ,جوانسازی پوست

علل اصلی ضعف دست چیست؟

ضعف عضلانی به فقدان نیرو در عضلات گفته می‌شود، به طوری که ممکن است در این شرایط، ماهیچه‌ها به راحتی گذشته منقبض نشده یا حرکت نکند. ضعف عضلات دست و پا از جمله شایع‌ترین نوع ضعف عضلانی به شمار می‌رود. سارکوپنی یا کم ماهیچگی به از دست دادن توده عضلانی گفته می شود. این شرایط موجب ضعف و افت عملکرد عضلانی از جمله قدرت دست ها می شود.
ضعف دست یا قدرت پنجه می تواند انجام وظایف روزانه را بسیار دشوار کند.( التراتن اولین باشگاه بدون تحرک ثبت شده در ایران , بهبود درد عضلات دست در التراتن )

 

 

 

 

کیست گانگلیون

کیست های گانگلیون کیسه هایی پر از مایع هستند که به طور معمول رو یا نزدیک یک مفصل یا تاندون شکل می گیرند.
به گفته آکادمی جراحان ارتوپدی آمریکا، کیست های گانگلیون از شایع‌ترین توده هایی هستند که در دست ایجاد می شوند. آنها به طور معمول در پشت مچ دست فرد ظاهر می شوند.

اگرچه بی ضرر هستند، کیست های گانگلیون می توانند گاهی اوقات روی اعصاب فشار وارد کنند که این می تواند موجب ضعف عضلانی، گزگز و درد شود. بیشتر مواقع، این توده ها تنها از نظر زیبایی مشکل‌ساز هستند و به ندرت موجب تغییرات حسی یا ضعف می شوند.

سندرم تونل کارپ

زمانی که تونل کارپ، مسیری در مچ دست یا بافت های اطراف تاندون های فلکسور (خم کننده انگشتان دست) متورم می شوند، سندرم تونل کارپ شکل می گیرد. این به نوبه خود بر عصب مدیان یا میانی فشار وارد می کند.

این فشار می تواند به درد، گزگز، و بی حسی در دست منجر شود.

به گفته آکادمی جراحان ارتوپدی آمریکا، سندرم تونل کارپ ممکن است به واسطه عوامل مختلفی از جمله انجام حرکات تکراری، بارداری و برخی شرایط سلامت شکل بگیرد.

در کنار ضعف دست، از دیگر علائم سندرم تونل کارپ می توان به موارد زیر اشاره کرد :

  • بی حسی، گزگز، درد و سوزش در انگشتان
  • احساساتی شوک مانند که از انگشتان سرچشمه می گیرند
  • درد و گزگز که به سمت ساعد حرکت می کند

فرد ممکن است ناتوانی در نگه داشتن اشیا به واسطه ضعف یا بی حسی را تجربه کند. این شرایط در مرحله پیشرفته سندرم تونل کارپ رخ می دهد.

به طور معمول، گزگز و درد برای مدتی طولانی ادامه می یابد و ممکن است پیش از ایجاد ضعف تشدید شود.

سندرم تونل کوبیتال

سندرم تونل کوبیتال زمانی رخ می دهد که عصب اولنار یا عصب زند زیرین، که از آرنج عبور می کند، تحریک، ملتهب، متورم یا فشرده شود.

اگرچه سندرم تونل کوبیتال ممکن است موجب درد در آرنج شود، علائم بیشتر در قسمت کف دست رخ می دهند که از آن جمله می توان به موارد زیر اشاره کرد :

  • درد در کف دست
  • بی حسی در کف دست یا انگشت حلقه که هنگام خم کردن آرنج تشدید می شود
  • قدرت پنجه ضعیف
  • دشواری در هماهنگی انگشتان
  • درد درون آرنج
  • گیرافتادگی عصب

گیرافتادگی عصب یا رادیکولوپاتی گردنی زمانی رخ می دهد که چیزی روی عصب واقع در گردن فشار وارد کرده و آن را تحریک کند.

این ممکن است از تغییراتی که با افزایش سن در ستون فقرات رخ می دهند، سرچشمه بگیرد. همچنین، این شرایط می تواند از یک آسیب دیدگی که به فتق دیسک منجر می شود، ناشی شود.

درد به طور معمول در گردن شکل می گیرد و به سمت بازو گسترش می یابد.

از علائم دیگر می توان به موارد زیر اشاره کرد :

  • گزگز در کف دست و انگشتان
  • ضعف دست، عضله یا شانه
  • کاهش احساس
  • آرتریت در دست

به گفته آکادمی جراحان ارتوپدی آمریکا بیش از 100 نوع مختلف آرتریت وجود دارند. استئوآرتریت (آرتروز) و آرتریت روماتوئید شایع‌ترین موارد هستند.

 

( التراتن اولین باشگاه بدون تحرک ثبت شده در ایران , بهبود درد عضلات دست در التراتن )

حتما این مطلب را هم میپسندید…

 

 

از علائم شایع آرتریت می توان به موارد زیر اشاره کرد :

  • درد
  • گرما اطراف مفصل تحت تاثیر قرار گرفته
  • احساس سایش در مفصل
  • تورم
  • کیست ها
  • کاهش دامنه حرکت اطراف مفصل تحت تاثیر قرار گرفته

 

سارکوپنی

سارکوپنی یا کم ماهیچگی به از دست دادن توده عضلانی گفته می شود. این شرایط موجب ضعف و افت عملکرد عضلانی از جمله قدرت دست ها می شود. این شرایط می تواند به طور طبیعی با افزایش سن رخ دهد.

از علائم دیگر می توان به موارد زیر اشاره کرد :

  • تعادل ضعیف
  • دشواری در بالا رفتن از پله ها
  • کاهش استقامت
  • کاهش اندازه عضله

 

ضعف عضلات چیست ؟

ضعف عضلات می‌تواند معانی مختلفی داشته باشد و به تبع آن هم دارای نشانه و علائم متفاوتی است. اصطلاح ضعف عضلانی را می‌توان برای توصیف چندین مورد مختلف استفاده کرد که انواع آن را نیز معرفی می‌کنیم.

ضعف عضلانی ناشی از یک بیماری

این نوع ضعف به معنای عدم توانایی عضله برای عملکرد طبیعی و از دست دادن نیروی عادی خود است که حجم عضله هم کاهش می‌یابد. مثلاً به دنبال سکته مغزی ممکن است اتفاق بیفتد. همچنین در شرایطی به نام دیستروفی عضلانی دیده می‌شود. هر دوی این شرایط منجر به ضعیف شدن عضلات خواهند شد و عضلات نمی‌توانند کار معمول را انجام دهند و این یک تغییر واقعی در قدرت عضلانی است.

ضعف عضلانی ناشی از کوفتگی و فرسودی

گاهی اوقات به این حالت آستنیا (سستی ماهیچه یا ضعف عضلانی) می‌گویند. این یک احساس خستگی یا فرسودگی است که هنگام استفاده از عضله احساس می‌کنید. عضله واقعاً ضعیف نیست، هنوز هم می‌تواند کار خود را انجام دهد، اما برای مدیریت نیروی آن تلاش بیشتری از شما می‌خواهد. این نوع ضعف اغلب در افرادی که دارای سندرم خستگی مزمن، اختلالات خواب، افسردگی و بیماری مزمن قلبی، ریوی و کلیوی هستند دیده می‌شود. ممکن است به دلیل کاهش سرعتی باشد که عضله می‌تواند انرژی خود را تامین کند.

ضعف عضلانی ناشی از خستگی مزمن

گاهی اوقات ضعف عضلات عمدتاً ناشی از «خستگی» عضلانی است. عضله به طور معمول شروع به کار می‌کند؛ اما خیلی سریع خسته می‌شود و بازیابی انرژی بیش از حد طبیعی طول می‌کشد. این اتفاق اغلب با خستگی عضلانی همراه است. این حالت گاهی در برخی شرایط غیر معمول مانند میاستنی گراویس و دیستروفی میوتونیک دیده می‌شود.

تفاوت بین این سه نوع ضعف عضلانی مبهم است و شما می‌توانید بیش از یکی از آنها را داشته باشید. همچنین موقعیت شما می‌تواند از یکی به دیگری تغییر پیدا کند. با این حال، تشخیص اینکه کدام یک، مشکل اصلی است می‌تواند به پزشکان کمک کند تا بفهمند که چه چیزی باعث آن شده است.

نداشتن تحرک کافی

پرورش ندادن عضله یکی از شایع‌ترین علل ضعف عضلانی است و در نتیجه یک سبک زندگی غیر فعال و کم تحرک رخ می‌دهد. اگر از ماهیچه‌ها استفاده نشود، فیبرهای درون ماهیچه‌ها تا حدی با چربی جایگزین می‌شوند و در نهایت تحلیل عضلانی اتفاق میفتد؛ به عبارتی ماهیچه‌ها کوچک‌تر و شل‌تر می‌شوند. در این حالت عضله ضعیف شده و به اصطلاح زور کافی ندارد و اگر کمی از آن کار بکشید، زود خسته می‌شود.

این وضعیت با برنامه ورزشی قدرتی و منظم قابل برگشت است. اما اگر به داد آن نرسید با افزایش سن شرایط سخت‌تر و بدتر خواهد شد. پیشنهاد می‌کنم حتما ورزش را هرچند سبک و کوتاه وارد زندگی خود کنید.

 

( التراتن اولین باشگاه بدون تحرک ثبت شده در ایران , بهبود درد عضلات دست در التراتن )

حتما این مطلب را هم میپسندید…

 

 

افزایش سن

با افزایش سن، عضلات ما قدرت و حجم خود را از دست می‌دهند و ضعیف‌تر می‌شوند. اکثر مردم جامعه، ضعیف و ناتوان شدن در سالخوردگی را امری طبیعی می‌دانند و به راحتی آن را می‌پذیرند، اما نباید این‌طور باشد. با انجام ورزش منظم، دقیق و ایمن می‌توان از ضعیف و فرتوت شدن بدن پیشگیری کرد و این موضوع باید تبدیل به یک فرهنگ عمومی شود.

ورزش در هر سنی مفید است. زمان بهبودی از آسیب‌ها با افزایش سن بسیار طولانی‌تر می‌شود، تعادل اغلب مختل می‌شود و استخوان‌های نازک به راحتی شکسته می‌شوند. ورزش بدن را قوی تر می‌کند و احتمال آسیب دیدگی شما را پایین می‌آورد. بنابراین، باید در همه سنین جوانی، میان‌سالی و سالخوردگی از انجام ورزش غافل نشد.

 

( التراتن اولین باشگاه بدون تحرک ثبت شده در ایران , بهبود درد عضلات دست در التراتن )

 

بارداری

در طول بارداری و بعد از زایمان، تغییر سطوح هورمونی و وضعیت بدن و وجود خونریزی‌ها می‌تواند باعث احساس خستگی عضلانی شود. این امر در بارداری طبیعی است؛ هر مادری بهتر است که زیر نظر پزشک خود ورزش کند. به یاد داشته باشید که شما چندین کیلو اضافه کرده‌اید و این اضافه وزن، مثل وزنه‌ای است که همیشه با شماست و می‌تواند منجر به کمردردتان شود. بنابراین با یک برنامه ورزشی سبک به سلامت خود و فرزندتان کمک کنید.

بیماری‌های مزمن

بسیاری از بیماری‌های مزمن معمولاً باعث ضعف عضلات می‌شوند. در برخی شرایط این موضوع به دلیل کاهش رسیدن خون و مواد مغذی کافی به عضلات است. برخی از این بیماری‌ها عبارتند از :

  • دیابت
  • کم خونی
  • عفونت مزمن ریوی
  • بیماری مزمن کلیوی
  • بیماری شریانی محیطی
  • بیماری‌های قلبی عروقی

 

علت درد کتف چپ

استخوان کتف – که نام علمی آن اسکاپولا است یک استخوان مثلثی شکل در بالای کمر بوده که با بردن آرنج به طرف عقب برجسته شده و می‌توان آن را مشاهده کرد. استخوان‌های کتف عملکردهای مختلفی دارند که یکی از آن‌ها حرکات محوری مفصل شانه است.

درد در کتف را می‌توان با التهاب یا آسیب به ناحیه‌ی شانه مرتبط دانست. این درد همچنین می‌تواند به صورت راجعه از مناطق دیگر مثل سینه و شکم باشد. به همین دلیل احساس درد در این ناحیه می‌تواند به سادگی یک کشیدگی عضلانی و یا به خطرناکی یا عارضه‌ی قلبی یا ریوی باشد.

برخی بیماری‌ها بیشتر باعث درد در یکی از کتف‌ها می‌شوند. برای مثال بیماری‌های مربوط به کیسه صفرا باعث درد در کتف راست و بیماری‌های قلبی بیشتر باعث درد راجعه در کتف چپ خواهند شد.

در این جا به علل بروز درد در کتف نگاهی داشته و بر اساس ارگان‌های مختلف بدن آن را دسته بندی می‌کنیم.

اسکلتی عضلانی

شایع‌ترین علت بروز درد در کتف، کشیدگی‌های عضلانی است. استفاده‌ی بیش از حد از دست‌ها و بالاتنه می‌تواند باعث درد کتف شود. این درد ممکن است با درد دیگر عضلات مثل شانه و کمر همراه باشد ولی تنها در ناحیه‌ی کتف احساس می‌شود. حتی خوابیدن در یک موقعیت نامناسب (به خصوص خوابیدن طولانی مدت بر روی یک پهلو) می‌تواند باعث بروز این درد شود.

به طور کلی کشیدگی‌های عضلانی معمولاً احساسی شبیه به خستگی عضلات داشته و در صورتی که برنامه‌ی ورزشی جدیدی را شروع کرده‌اید احتمالاً آن را تجربه خواهید کرد. این مشکل در اثر بلند کردن وزنه‌ی سنگین و یا خوابیدن بر روی تخت جدید نیز ممکن است ایجاد شود. دردهای طولانی‌تر ممکن است به عارضه‌هایی مثل فیبرومیالژی یا سندرم درد میوفاسیال مربوط باشند.

ازجمله دیگر مشکلات عضلانی که باعث درد کتف می‌شوند می‌توان به پارگی روتاتور کاف و عارضه‌ای به نام سندرم کتف صدا دهنده اشاره کرد. در سندرم کتف صدا دهنده، صداهایی مثل تق تق یا خراشیدگی در سطح داخلی استخوان کتف شنیده می‌شوند. بسیاری از افراد مبتلا به این سندرم، به ناپایداری مفصل شانه و درد شانه نیز مبتلا هستند.

 

( التراتن اولین باشگاه بدون تحرک ثبت شده در ایران , بهبود درد عضلات دست در التراتن )

حتما این مطلب را هم میپسندید…

 

 

استخوان و مفاصل

مشکلات استخوانی مثل شکستگی‌ها در کتف نادر هستند چرا که استخوان کتف یکی از سخت‌ترین استخوان‌ها در بدن است. احتمال این که شما به شکستگی کتف دچار شوید ولی علت آن را به یاد نیاورید بسیار کم است. ازجمله علل شکستگی استخوان کتف می‌توان به پرت شدن از ارتفاع یا تصادفات رانندگی با سرعت بالا اشاره کرد. شکستگی‌های استخوان کتف ممکن است در صورت وجود سابقه‌ی سرطان نیز اتفاق بیافتند.

پوکی استخوان می‌تواند بر روی کتف‌ها، شانه‌ها و گردن تأثیر گذاشته و باعث درد در ناحیه‌ی کتف شود.

آرتروز می‌تواند به روش‌های مختلفی باعث درد در ناحیه‌ی کتف شود. ممکن است استخوان کتف به طور مستقیم درگیر شده و یا شما درد راجعه از محل دیگری مثل ستون فقرات، شانه یا دنده‌ها را احساس کنید.

درنهایت، تحت فشار قرار گرفتن ریشه‌های عصبی توسط دیسک‌های بیرون زده و پاره شده و یا تنگی کانال نخاعی می‌تواند باعث درد راجعه در کتف شود. در بیماری‌های مربوط به دیسک ممکن است در گردن خود احساس درد کرده و یا شاهد بی حسی و سوزن سوزن شدن دست‌های خود باشید. محل درد در کتف‌ها در اثر بیماری‌های مربوط به دیسک می‌تواند به پزشک در تعیین محل ضایعه‌ی عصبی کمک کند.

 

( التراتن اولین باشگاه بدون تحرک ثبت شده در ایران , بهبود درد عضلات دست در التراتن )

 

درد مچ دست

منظور از درد مچ دست هر گونه احساس ناراحتی در مچ است، یکی از شایع‌ترین دلایل درد مچ دست، سندروم تونل کارپ یا کارپال است، اما عللی دیگر مانند التهاب مفصل، نقرس، آسیب استخوانی و بافت نرم اطراف مفصل هم در ابتلا به این عارضه نقش دارند.
انجام حرکات مکرر در مچ دست در فعالیت‌هایی مانند خیاطی، نقاشی و تایپ در ایجاد التهاب در مچ دست و فشار بر عصب مدیان که از تونل کارپ عبور می‌کند، دخالت دارد، این عصب حس انگشتان شست، دوم و سوم و بخشی از انگشت چهارم و حرکت عضلات ناحیه کف دست در سمت انگشت شست را تامین می‌کند؛ از دیگر عوامل ایجاد کننده سندروم تونل کارپ می‌توان به چاقی، بارداری، نزدیک شدن به دوران یائسگی، دیابت، کم‌کاری‌تیروئید و التهاب مفصلی اشاره کرد.

در مچ دست انسان، یک مفصل وجود دارد که نقش بسیار مهمی برای حرکت ابتدایی دست ایفا می کند. به طوری که بخش عمده ای از فعالیت ها روزانه انسان، مانند؛ نوشتن، جواب دادن به تلفن، تایپ کردن و… به کمک مفصل مچ دست انجام می شود. از این رو هرگونه درد در مچ دست باعث اخلال در انجام فعالیت های روزانه انسان می شود. بنابراین به محض احساس درد در ناحیه مچ، باید برای درمان آن اقدام کنید و برای این کار لازم است که علت آن را بدانید تا بتوانید از روشی درست برای درمان مچ دست خود استفاده کنید.

دست و مچ دست شما چگونه عمل می‌کنند ؟

مچ دست و دست، ساختارهای پیچیده‌ای هستند که از استخوان‌های بیشمار، مفاصل بین این استخوان‌ها، رباط‌هایی که آنها را ثابت نگه می‌دارند و ماهیچه‌هایی که قدرت و حرکت شما را فراهم می‌کنند، تشکیل شده است. شما در طول یک روز، در حین فعالیت‌هایی مانند آماده شدن صبحگاهی، خوردن غذا، تایپ کردن و نوشتن از دست، انگشتان و مچ دست خود استفاده بسیاری می‌کنید. ماهیچه‌هایی که انگشتان شما را حرکت می‌دهند در دست قرار دارند و به سوی مچ دست کشیده شده‌اند که شبکه‌های بسیار پیچیده‌ای را ایجاد می‌کند. مشکلات دست و مچ آن می‌تواند ناشی از استفاده بیش از حد، آسیب دیدگی یا تغییراتی که به طور طبیعی در بدن شما ایجاد می‌شود، باشد.

این ساختار پیچیده را می‌توان به سه قسمت تقسیم کرد :

انگشتان، دست و مچ دست. هر انگشت، از سه استخوان تشکیل شده است؛ به جز انگشت شست که دو استخوان دارد. پنج استخوان متاکارپال، دست را تشکیل می‌دهند. مچ دست از هشت استخوان کوچک تشکیل شده است که در مجموع استخوان‌های کارپال نامیده می‌شوند. استخوان‌های ساعد، یعنی استخوان زند زبرین و زند زیرین، به کارپال متصل می‌شوند و آنچه که ما آن را مفصل مچ دست می‌دانیم را تشکیل می‌دهند.

مچ دست دارای رباط‌های مختلفی است که هر یک از استخوان‌های کارپال را به سایر استخوانهای ساعد و انگشتان متصل می‌کنند. استخوان‌ها با رباط به یکدیگر متصل می‌شوند که به فراهم شدن ثبات کمک می‌کنند. رباط‌های بسیاری وجود دارند که هر یک از استخوان‌ها را به مچ و دست، متصل می‌کنند. هرگونه آسیب به هر یک از این رباط‌ها می‌تواند منجر به درد و بی‌ثباتی در دست یا مچ دست شود.

در درون دست، عضلات بسیاری وجود دارد که به حرکت هر یک از انگشتان دست کمک می‌کنند. برخی از این عضلات دارای تاندون‌هایی هستند که از مچ دست تا استخوانی به نام تونل کارپال کشیده شده‌اند و تونل کارپال با بافت نرمی که می‌تواند التهاب را در این تاندون‌ها به دام بیاندازد، پوشانده شده است. التهاب در این ناحیه می‌تواند منجر به درد، ضعف و حتی بی‌حسی در دست و انگشتان دست شود.
درد مچ دست باعث بروز یک یا چند مورد از علائم ریز می‌شود، چنانکه این عارضه می‌تواند غضروف، تاندون‌ها، عضلات و استخوان‌های موجود در ناحیه مچ دست را درگیر کند.

علائم مچ درد عبارتند از :

  • درد استخوان مچ دست
  • احساس ضعف در عضلات
  • التهاب همراه با قرمزی
  • احساس داغی در منطقه ملتهب
  • کاهش توانایی حرکت دادن مچ دست
  • دردهایی که به انگشتان، شانه یا بازو کشیده می‌شوند
  • تغییر شکل مچ دست که به وضوح قابل رؤیت است
  • بی‌حسی یا مورمور شدن مچ
  • تغییر رنگ ناحیه متورم مچ
  • ایجاد یک حس غیرمعمول در دست
  • تب بالا (بیش از 5/40 درجه) به همراه درد مچ

 

( التراتن اولین باشگاه بدون تحرک ثبت شده در ایران , بهبود درد عضلات دست در التراتن )

حتما این مطلب را هم میپسندید…

 

 

 

اکنون به بخشهایی از برنامه های ورزشی دستگاه التراتن اشاره میکنیم برای کمک به بهبودی عضلات

تمرین های ورزشی

تحرکات تناوبی و پر شدت و قدرت این برنامه ماهیچه های شما را سریعا موزون ، سرحال و نیرومند نموده که باعث بدنی سلامت و خوش فرم خواهد شد .

موزون سازی عمقی ماهیچه

پالس های با دامنه پهن و تحرکات طولانی این برنامه به ماهیچه هایی دسترسی پیدا خواهد کرد که معمولا با ورزش های هوازی هم قابل نشانه گیری نیستند. بکارگیری فوری این گروه از ماهیجه های بدنساز شما را قادر خواهد کرد که با سرعتی سریع به اندامی لاغر و روی فرم و تراشیده نائل آیید.

سرعت

سرعت این برنامه بیونوری تناوبی برای افزایش سرعت مدت جواب دهی و حرکت سریع و ناگهانی عضله ها طراحی شده و حرکات قدرتی ماهیچه را افزایش می دهد. در دوی پر سرعت و ورزش های سریع، عکس العمل ها بایستی سریع و هم تراز عضلات و پر قدرت باشد. برنامه سرعتی التراتن، سیگنال های فازبندی شده را در حددقت میکروچیپ ها ( MICROCHIP ) به ماهیچه ها می فرستد که در واقع کمک به آموزش و توسعه عضلانی با واکنش بالا شده و در نهایت باعث سرعت عکس العمل عضلانی و کاهش دادن خطراتی از قبیل صدمه و آسیب به آنها می شود و ماهیچه ها را قدرتمند و گوش به زنگ ہار می آورد

قدرت

این برنامه یک آماده سازی کوتاه مدت اولیه دارد که بلافاصله با سیکل پر شدت و قدرت دنبال می شود و باعث انقباض ماهیچه ها در سطح بالایی می گردد. در این برنامه تدبیر به این نحو اتخاذ شده که تمرکز بالایی روی ماهیچه ها برای توسعه دادن به توده آن داده شود و سپس با فرکانس های مختلف تناوبی از استرس عضله ها و انباشته شدن اسید لاکتیک جلوگیری بعمل می آید. این برنامه ای است ایده آل برای مشتاقان داشتن ( هیکل روی فرم ) که خواستار بدنی قدرتمند بدون عضلات برآمده می باشند

نیرومندی

در سیستم نیرومندی شما می توانید به پیشرفتی فوق العاده دسترسی پیدا کنید. هنگامی که این برنامه را به تمرینات نیرومند سازی در باشگاه ورزشی اضافه نمایید. نه تنها نتایجی که از این روش میگیرید تند و سریع است بلکه سیستم انقباض عضلانی و تعادل آن با وقت استراحت فی ما بین و فرکانس های پالسی از ضرب دیدن عضلانی نیز جلوگیری می کند

 

( التراتن اولین باشگاه بدون تحرک ثبت شده در ایران , بهبود درد عضلات دست در التراتن )

حتما این مطلب را هم میپسندید…

 

 

استقامت

با بهره گیری از این تحقیق : تحریکات الکتریکی می تواند استقامت را زیاد کرده و مقاومت به خستگی را افزایش دهد” التراتن هم این برنامه را با یک آماده سازی اولیه شروع و سپس سریعا با یک سری از انقباضات عميق، عضلات بافت قرمز اکسید شده ( OXIDATME ) عضلات بافت متوسط اکسیده و یا قندی شده
( OXIDATME/G LYCOLYTIC ) را توان بخشیده و سطح انرژی را در آنها بالا می برد

پایداری

برنامه پایداری التراتن فازهای دقیق و پیچیده ای دارد که بدن را به تمرینات کامل پایداری ترغیب می کند. این برنامه مورد استفاده افرادی قرار می گیرد که از تحرک عادی بهره ور نیستند و نیاز به افزایش پایداری فیزیکی خود دارند که بتوانند از یک زندگی فعال لذت ببرند.

ترمیم یا بهبودی

این برنامه جهت کمک به ترمیم عضله هایی که بعلت استراحت طولانی در اثر مریضی و یا کشیدگی عضلانی هنگام ورزش های فعال ضعیف شده اند طراحی شده است. سیگنال های متناوب گردشی بهمراه فعالیت سبک عضلانی در حین درمان سبب آزاد شدن ماده ( اندورفین )  در بدن شده و در نتیجه تسریع زمان بهبود و آسایش و دوباره سازی را بدنبال دارند. این برنامه همچنین برای سرعت بهبود و بازیابی افراد صدمه دیده در سوانح نیز نقش بسزایی دارد.

دستگاه التراتن علاوه بر لاغری موضعی، باعث کاهش دردهای استخوانی و مفصلی و همچنین افزایش قدرت و توان عضلات بوده و در بازیابی اختلالات موقت | حرکتی و قدرتی ناشی از بیماریهای ناتوان کننده نیز تاثیر بسزایی دارد به نحویکه میتوان همانند درمان فیزیوتراپی از آن بهره جست.

و کلی برنامه های دیگر برای رفع مشکلات عضلانی کل بدن…برای مشاوره با ما در تماس باشین

 

حتما این مطلب را هم میپسندید…

حتما این مطلب را هم میپسندید…

حتما این مطلب را هم میپسندید…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *